Staub Feri - Testépítés Fitness sportedző - TRX és Boot Camp tréner


Sziasztok!

Szeretnék pár szóban bemutatkozni nektek. Testépítés Fitness sportedzőként végeztem majd azonnal megcsináltam a TRX és BootCamp képzést is. Az iskola falai közt tanult tudásomat Európabajnok, Világbajnok edzők tanítasával egészítettem ki és jelenleg is főállásban tartok szemelyi edzéseket versenyzőknek és változni vágyó halandó emberek számára. És, hogy mindez nekem mit jelent? Számomra a sport az ami kiegyensúlyozott gondolkodásmódra és fel nem adásra késztet. Erőt ad a mindennapi akadályok leküzdéséhez és nyugalmat hoz a múltban elkövetett hibák feldolgozásához. Semmi nem fogható a rendszeres sporthoz, ahhoz, hogy naponta a végletekig hajszoljuk magunkat bizonyítva, hogy igenis szikla szilárdak vagyunk, és jó érzéssel vesszük a kellemes fájdalmat, mivel ettől érezzük azt, hogy Élünk!

Az edzések alatt nem tűröm a fegyelmezetlenséget és linkeskedést, az autokratikus edzésmódszer híve vagyok. Igyekszem minden edzésemet változatossá és élvezetessé tenni akár funkcionális elemekkel tarkítva azokat és a vendég állóképességének megfelelően maximalizálni.

Személyi edzéseken kívül Funkcionális órákat is tartok (TRX, BootCamp, Lépcsőzésk) melyeket a terem falai között vagy a szabadban bonyolítok le.