Fejes Gábor - Boot Camp tréner

  • Végzettségek:
    • Boot Camp tréner
    • Fitness instruktor
  • Specialitások:
  • Elérhetőségek:

Sziasztok,

Fejes Gábor vagyok mindenféle túlzás nélkül kijelenthető, hogy fanatikus a sportban.

De ez nem mindig volt így. 18 éves koromig messziről elkerültem mindenfajta mozgásformát. Ekkor a főiskolára kerülve elkezdtem táncolni, amivel kezdetét vette az őrület. 8 évig táncoltam (hip-hop, house dance, breakdance, valamint kipróbálás szinten még megannyi stílust).

A fejlődés érdekében egy idő után elkezdtem egyéb mozgások felé nyitni, így került képbe a futás, TRX, funkcionális edzések, majd a Boot Camp és a terep/akadályfutás. A Boot Camp műfajával 2014ben volt szerencsém találkozni és azonnal kedvencemmé vált.

2014-ben kezdtem el igazán aktívan tevékenykedni. Ebben az évben kipróbáltam a Brutálfutást, Fighters Runt, Legion Runt, Spartan Race-t, valamint lefutottam életem első félmaratonját és 30 kilométerét. 2015-ben jött a maraton, Spartan Trifecta, majd 2016-ban az Ultra Beast és 2017-re is maradtak tervek. Mindezek mellett néhány teljesítménytúra is befigyelt, és persze folyamatosak voltak az erősítő edzések.

Hiszem azt, hogy a határaink folyamatosan átléphetők, és kitolhatóak a végtelenig. Folyamatosan keresem az újabb kihívásokat, és szeretek bátorítani másokat is erre. Szeretem motiválni, inspirálni az embereket ezért 2017-ben megcsináltam a Fitness Instruktor képzést, utána a Boot Camp tréneri képzést és hamarosan kezdem a személyi edzői tanfolyamot, hogy tudásomat még jobban elmélyíthessem.

Mindezek mellett egyébként egy amerikai multinál végzek napi 8 óra ülőmunkát, erősen limitált látási képességekkel tehát tényleg nincs lehetetlen.