Csuvarszki Éva Krisztina - testépítés – fitnesz sportedző


Ki vagyok én azon kívül, hogy Csuvarszki Éva Krisztina? Mindig kiemelkedő szerepet töltött be életemben az egészséges életmód és a mozgás. Gyerekkoromban szer- és talajtornáztam, később úsztam, majd amatőr szinten futottam. Két kisfiam születése felborította a megszokott ritmusomat, ami a testalkatomra is kihatással volt. Alaposan elhanyagoltam magam, de visszatértem az egészséges táplálkozáshoz és a rendszeres mozgáshoz, melynek köszönhetően közel 20 kilótól szabadultam meg és visszaszereztem sportos testalkatom. Jelenleg is legalább heti 5-6 alkalommal edzem.

Azért választottam az edzői pályát, mert nem csak hivatásomnak tekintem ezt a „munkát”, hanem a hobbim és szenvedélyem is egyben. Nagyon szeretek és tudok is emberekkel foglalkozni, képes vagyok inspirálni és motiválni másokat. Edzőként lehetőségem nyílik megmutatni a sportban szerzett jártasságomat és tapasztalataimat, tovább adhatom és hangsúlyt helyezhetek a tudatosan tervezett, egészséges táplálkozásra, megismertethetem az emberekkel a testépítésben és a funkcionális edzésben rejlő lehetőségeket, napi kapcsolatban lehetek olyan felnőttekkel és gyerekekkel, akik szintén fontosnak tartják a mozgást, tudatosan törekszenek egészségük megőrzésére. Amellett, hogy felnőtteknek segítek, nagyon szeretném, ha már az egészen kicsi gyerekekben is kialakulna az igény az egészséges életmódra és a rendszeres mozgásra. Nem titkolt célom, hogy a most felnövekvő nemzedék sokkal egészségesebb, tudatosabb, mozgékonyabb legyen. Az is nagyban motivál, hogy a saját példámmal, elszántságommal és kitartásommal sokaknak vagyok képes megmutatni az utat, miként lehet újrakezdőként és család mellett egy tudatosabb, egészségesebb, sportosabb életmódot felépíteni.

Edzéseimen kiemelt figyelmet fordítok az alapos bemelegítésre, a fasciák SMR hengerrel való oldására, az ízületi mobilizációra és a nyújtásra. Óráimat úgy állítom össze, hogy a vendég céljainak, igényeinek és elvárásainak mindenben megfeleljen, ezért nem csak gépeken edzenek, hanem rendszeresen találkoznak funkcionális gyakorlatokkal, eszközzel és eszköz nélkül egyaránt.
Fontosnak tartom az új sportirányzatok megismerését, megismertetését, ezért keresem a lehetőségeket a megújulásra, törekszem a változatosságra és kiemelt figyelmet fordítok a folyamatos szakmai fejlődésre.

Hol találkozhatsz velem? A Flat Fitness privát edző stúdiómban várlak személyi edzésen, vagy találkozzunk a Boot Up Network rendezvényein. Sőt! Ha pici gyermeked van, és az lenne a probléma, hogy nem tudod megoldani a felügyeletét, akkor előzetes egyeztetés után otthonodba is szívesen megyek edzést tartani. Mindezekről bővebb információ privátban.

Ahol előfordulok