Ne félj együtt edzeni pároddal! – A barátságos versenyzés felrázza a kapcsolatot

Az edzés, akárcsak egy kapcsolat monotonná, unalmassá válhat, ha nap nap után ugyanazt a rutint alkalmazod. Egy kis fűszer nem árt sem az edzésnek, sem a kapcsolatnak. Edzetek együtt, és ne féljetek a versenyzéstől sem. A közös futás végére iktassatok be egy rövid sprintet, vagy nézzétek meg, ki tud több ismétlést végezni egy-egy gyakorlatból. Arra azért vigyázzatok, nehogy a barátságos versengés komollyá váljon, és konfliktust szüljön. Csak vidáman!

egyutt edzeni paroddal

– A közös szenvedély közelebb hoz.

Egy kapcsolatban fontos, hogy ne csak egymást, de egymás szenvedélyét is szeretni tudjátok. Lehangoló tud lenni, ha a párod nem tud lelkesedni az iránt, amit te szívvel-lélekkel művelsz. Épp ezért fontos, hogy legyen egy olyan közös pont az életetekben, ami iránt mindketten egyformán elkötelezettek vagytok. Miért ne lehetne ez a sport?

– Együtt biztos végigcsináljátok.

Ha ott vagytok egymásnak, valószínű, hogy nem hagyjátok félbe az edzést. Motiváljátok, inspiráljátok egymást, és így a kitűzött cél sem tűnik olyan távolinak.

– Ismeritek egymás határait, egymás testét.

Valószínűleg ő az az ember, aki a legjobban ismer, és akit a legjobban ismersz. Igazán fantasztikus olyan valakivel végigcsinálni, megtervezni az edzést, aki ismeri minden mozdulatod. Így könnyebb ésszerűen tervezni, és nem képtelen célokat kitűzni.

– Egészségesebb lesz a kapcsolat

Nem csak fizikailag lesztek egészségesebbek, de párként is. A közös célok, a közös akadályok, a közös emlékek – mind-mind megerősítik a kapcsolatot.

egyutt edzeni paroddal– A diéta is elviselhetőbb lesz

Ha szigorú diétát tartotok egy-egy alacsonyabb szénhidrátos napon eleinte akadhatnak nézeteltérések, melyek leküzdése újabb siker lehet a kapcsolatotok előre vezető útján.

– Mozogjatok harmóniában

A pihenőidő fontos része az edzésprogramnak. Ha türelmetlen vagy és lecsalod, nem érheted el a fejlődés csúcspontját, sőt túledzés miatt visszaesel a fejlődésben, akár még le is sérülsz. Amikor te pihensz, a párod csinálja a gyakorlatot, így nem fogsz unatkozni. Minden ’következmény’ nélkül gyönyörködhetsz egy sportoló nő/férfi közeli látványában. A másik jó dolog, amikor felfedezitek egymáson az edzett izmokban, feszes testrészekben megnyilvánuló eredményeit és az aznapi kardiótréninget az ágyban nyomhatjátok…

Várunk edzéseinken! 😉


Szólj hozzá